23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamında Yapılan Kompozisyon Yarışmasında Birinci Olduk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında, Atatürk'ün, "küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." Sözünden hareketle düzenlenen İlçemiz İlkokullar arası resim, Ortaokullar arası şiir ve Liseler arası kompozisyon yarışmalarında, kompozisyon alanında birinci olduk. Dereceyi, Okulumuz 10/D Sınıfı'ndan öğrencimiz olan Hasret METE getirdi.

30-04-2018

Yayın: 30.04.2018 - Güncelleme: 26.11.2019 16:21 - Görüntülenme: 296