Gökçeboğaz Ortaokulu kız öğrencilerine, Gökçeboğaz Ortaokulu Müdürü Mehmet Pamuk ile beraber tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ayrıca Okulumuz projesi olan, "minik ellerin renkli dünyası" projesi kapsamında, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz, Gökçeboğaz ortaokulunda etkinlik düzenlediler.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimize, Yükseköğretim Kurumları Deneme Sınavı uyguladık.

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerimizin beğenilerine sunulmak üzere, okulumuzda bulunan 'okuma sokağı' koridoruna kitap standı açıldı.

Ock

Okulumuzun ´Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı´ öğrencileri, 'mesleki gezi' kapsamında, Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Ock

Kızlan Ortaokulu'nun 8. Sınıf öğrencileri, 'Lise Ziyaretleri' kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Ock

Samsun Maarif Hareketi Adım Adım Başarı Projesi 11 Ocak 2018 tarihli 12. Sınıflar kazanım ve değerlendirme sınavını uyguladık

Ock

Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında gerçekleştirilen ´'Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadını Unutmayacak´' temalı yürüyüş, Alaçam Cumhuriyet Meydanı'nda başladı ve Sivri Tepe'de son budu. Alaçam Kaymakamlığı, Alaçam Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkılarıyla, yürüyüşe katılanlara çorba ve çay ikram edildi

Ock

Öğrenci Velileri ve öğretmenlerimizle beraber, öğrencilerimizin durumunu değerlendirdik.

Ock

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Turnuvası kapsamında yapılan İlçe Birinciliği maçında Okul Takımımız, Alaçam Şehit Erdal Bolat Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Takımı´nı mağlup ederek İlçemizi, Samsunda düzenlenecek olan Turnuvada temsil etmeye hak kazanmıştır.

Ekm

Program, Okul Müdürümüz Hüseyin AYGÜL´ün konuşmasıyla başladı ve devamında konuyla ilgili belgesel izlendi

Haz

Okulumuzdan ayrılan: Ahmet Kadir GÜNDÖNMEZ, Zühre GÜNEŞ ve Ömer İLERİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni Eğitim-Öğretim hayatlarında başarılar ve sosyal hayatlarında da mutluluklar dileriz.

Haz

Okulumuz: 12/A, 12/B ve 12/C sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimizi, düzenlediğimiz törenle okulumuzdan mezun ettik. Öğrencilerimize bundan sonraki Eğitim-Öğretim hayatlarında başarılar ve sosyal hayatlarında da mutluluklar dileriz.

Samsun İş Kadınları Derneği(SAMİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı: Münevver UĞURLU ve Dernek Üyeleri: Serpil UZUN, Vuslat DURGUN, Esra ALTINGÜNEŞ, okulumuzda 'Meslek Liselerinde Uygulamalı Eğitimle İş Hayatına Atılmak' konulu bir seminer verdiler.

Samsun Müze Müdürlüğü'nce, '18 Mayıs Müzeler Günü' etkinlikleri kapsamında, Arkeolog Uğur AKYÜZ ve Sanat Tarihçi Rafet KARAÇAL tarafından okulumuzda, 'Samsun'un Arkeolojik Değerleri' konulu bir sunum yapıldı. Sunuma okulumuz öğrencileri ve ilçemiz okullarından öğrenciler katıldılar.