Nis

9. Sınıf öğrenci ve velilerine, 9. Sınıf öğrencilerimizin 10. Sınıfta seçecekleri; Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Giyim Üretim Teknolojisi alanlarında tanıtım ve rehberlik yaptık.

Nis

Bocce Petank okul takımımız, Alaçam'ın ev sahipliğini yaptığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Okul Sporları Genç Kızlar A Grubu 2018 - 2019 Bocce Petank Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında elde ettiği başarıyla Mersin'de düzenlenecek olan Finallere Katılmaya hak kazandı. Coşkun Tevfik SÜZÜK hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Alan öğretmenleri ile 11. Ve 12. Sınıf öğrencilerinin yürüttüğü Sosyal Yardım ve Dayanışma Kulübü öğrenci ve öğretmenlerinin de çalışmalarda yer aldığı proje ile öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi ailelerle buluşuyor. Hazırladığımız ürünler ile ve alanlarımız ile ilgili rehberliğimize ihtiyaç duydukları her konuda ailelerimize destek oluyoruz.

Kas

Toplantı, 21 Kasım Çarşamba günü, okulumuzun konferans salonunda yapıldı. Okul Müdürümüz Hüseyin AYGÜL´ün açılış konuşmasından sonra, Eğitim – Öğretim faaliyetleriyle ilgili genel bir durum değerlendirmesi yapıldı, "Samsun Gelişim İzleme Sistemi" hakkında veliler bilgilendirildi. Ardından velilerimiz sınıf rehber öğretmenleri ile bir araya gelerek öğrenciler hakkında bilgi aldılar.

Ekm

Şair Mehmet ALAN, okulumuz öğrencileriyle ve öğretmenleriyle, "şiire ve şaire merhaba" temalı bir söyleşi yaptı. Emekli bir sınıf öğretmeni olan Mehmet ALAN, günümüz gençlerine hitap eden kitapları ile ilgili, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı. Şair, öğrencilere şiirin, duyguları ve düşünceleri paylaşmakta önemli bir araç olduğunu ifade etti.

Ekm

Okul Öğrenci Temsilcimizi seçtik. Öğrencilerimiz arasında yapılan seçimde, oyların çoğunluğunu alan, 11/A Sınıfı Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı öğrencimiz Rukiye MUR, başkan seçildi. Yapılan seçimde, 11/D Sınıfı Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencimiz, Hasret METE Başkan Yardımcısı seçildi.

Ekm

Eğitimci yazar Hasan YİĞİT, "öğrencilerde okuma alışkanlığının kazandırılması" konusunda öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir söyleşi yaptı. Yazar, yeni yazdığı kitabı da tanıttı.

Mrt

Giyim Üretim Teknolojisi Alanı öğrenci ve öğretmenlerimiz, alanlarıyla ilgili bir mesleki gezi düzenlediler.

Mrt

Samsun Maarif Hareketi kapsamında, okulumuzda "Samsun İçin Okuma Vakti" Etkinliği düzenlendi.

Mrt

Okulumuzdan ayrılan: Ayetullah KUŞMAN ve Dilek EKİCİ'ye  emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni Eğitim-Öğretim hayatlarında başarılar ve sosyal hayatlarında da mutluluklar dileriz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı´ndan gelen yetkililer, okulumuz öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı hakkında bilgi verdiler, ´denizde çeken akıntı´ konulu bir sunum yaptılar.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Karadeniz Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.